Vill du bli ledamot i vår styrelse?

26 november 2018 09:45
En förening blir inte bättre än sina ledare. Att hitta rätt personer till styrelsen och andra valda funktioner är därför ett mycket viktigt arbete. Det är valberedningens uppgift. Är du den vi söker?

Känner du någon som skulle vara aktuell för Styrelsen?

– Är du intresserad av att vara med och påverka hälso- och sjukvårdens utveckling samt främja forskning, utveckling och utbildning inom skolsköterskans funktionsområde?

– Vill och kan du bidra med din fritid för att främja samarbete med Riksföreningar och nätverk inom Svensk Sjuksköterskeförening samt andra organisationer och myndigheter?

– Har du kunskaper som bidrar till att fortsätta hålla en hög nivå på Riksföreningens kongress, tidning, hemsida, ekonomi samt remissvar och dokument?

– Har du hög arbetsmoral och bidrar till ett gott samarbetsklimat?

endast ett sätt att hantera JELLY 100MG PRIS beställa detta på nätet

Då är du kanske en framtida styrelsemedlem!
 Om detta låter intressant kan du skicka en intresseanmälan/nominering till valberedningen genom att fylla i denna blankett och skicka in den till valberedningen.

Ladda hem intresseanmälan