När du vill bli medlem i Riksföreningen för skolsköterskor gör du en anmälan via vår medlemsregistrering. Du hittar formuläret genom att klicka på knappen Bli Medlem.

Fyll i dina uppgifter och gör inbetalningen till föreningen samtidigt. Om du blir medlem efter 1 november gäller medlemskapet även för nästkommande år.

Ange din privata epostadress, då du har kvar inloggningsuppgifterna även om du byter arbetsgivare, slutar eller går i pension.

Om din arbetsgivare ska betala medlemsavgiften anger du det under ”Avvikande faktureringsadress” längst ner på sidan. Om du önskar bli medlem under pågående kalenderår måste du själv göra första inbetalningen.

Fakturor skickas ut i början av året. Alla medlemmar som har en fungerande mejladress inlagd får fakturan skickad till den adressen. Medlemmar som inte har det, får fakturan/post. Påminnelser skickas ut vid två tillfällen. Om avgiften inte betalas in avregistreras man automatiskt 1 mars.